Peuteropvang Zoetermeer – Peuteropvang Liefjes 

Peuteropvang, helemaal afgestemd op de speelse ontwikkeling, klaar om de eerste stapjes te zetten richting de basisschool.

peuterspeelzaal zoetermeer, peuteropvang, kinderopvang

Welkom in de wonderlijke wereld van onze 2+ groepen! Dus, jouw kleine spruit is al 2 of 3 jaar oud en over slechts een jaartje of 2 begint het grote avontuur op de basisschool! Wij zijn druk bezig om de kleintjes op een gestructureerde én speelse manier voor te bereiden op deze sprong naar de basisschool.

 

Peuterspeelzaal, peuters, zoetermeer

Hoe doen we dat? Nou, we nemen de kids mee op een magische reis naar zelfstandigheid, stap voor stap. Zo wordt die overgang naar de basisschool een stukje makkelijker. En geloof het of niet, onze aanpak lijkt al behoorlijk op die van de basisschool. We maken gebruik van Piramide. Piramide is een methode speciaal ontwikkeld voor peuters.

voorbereiden basisschool, zoetermeer, PSZ

En als jouw kleine bengel bijna 4 jaar oud is, laten we hem of haar alvast op een speelse manier wennen aan onze naschoolse opvang. Soms mogen ze zelfs al een middagje meespelen met de ‘grote kinderen’ van 4 jaar!

Op onze 2+ groepen laten we de magie van Piramide tot leven komen. Thema’s die passen bij het activiteitenprogramma van Piramide voeren de boventoon. Ieder thema duurt 4 weken en je kunt alles ontdekken via onze groepen.

VVE, peuterspeelzaal zoetermeer

Piramide is niet zomaar een methode, het is een stap voor stap methode waarin we elke week dieper gaan op het onderwerp van het Thema. Piramide biedt een betoverend aanbod dat de ontwikkeling van de allerkleinsten optimaal stimuleert op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen, creativiteit en muziek.

peuterspeelzaal zoetermeer.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen de kinderen elke dag een unieke workshop voorgeschoteld door een professional. Gym, dans, muziek, natuur, basic spelen – je kunt het zo gek niet bedenken! De workshops vinden plaats in de gymzaal, of buiten.

Tijdens deze workshops draait het allemaal om ontwikkeling: motorisch, samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en taal-spraakontwikkeling. De kids worden constant geprikkeld en bovenal beleven ze een hoop plezier!

Peuteropvang is open van Maandag tot Vrijdag van 08:45 uur tot 13.00 uur.