Werken bij Kinderopvang Liefjes

Werken in de kinderopvang vraagt om grote verantwoordelijkheid waarin we hoge kwaliteit nastreven. Bij Kinderopvang Liefjes werken pedagogisch medewerkers met verschillende achtergronden en culturen.

Samen zijn we 1 team!

 

Medewerkers van Kinderopvang Liefjes zijn liefdevol, hebben hun hart op de goede plek en gaan respectvol met elkaar en met de kinderen om. Iedereen helpt elkaar waar nodig met als doel de kinderen een fijne dag te bezorgen en een prettige plek te geven waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen. De teams bestaan uit pedagogisch medewerkers en worden begeleid door onze pedagogisch coach en locatie manager.

Zin om met leuke collega’s te werken?

Kinderopvang Liefjes gelooft erin dat kinderopvang de sleutel is naar een betere wereld. De grote kracht van Kinderopvang Liefjes? Dat zijn haar medewerkers. Zij maken het verschil voor de kinderen!

De sfeer bij Liefjes Kinderopvang is vertrouwd, deskundig en bovenal gezellig. Van collega’s kun je betrokkenheid en kennis verwachten. Er wordt gelachen en tegelijkertijd is er ruimte om open naar elkaar te zijn om het beste in jezelf naar boven te halen. De passie voor kinderen is iedere dag voelbaar op de groep.

Ben je gek op kleine kinderen en wil je werken met leuke collega’s?
Kijk of er momenteel een vacature beschikbaar is of stuur eventueel een open sollicitatie naar info@kinderopvangliefjes.nl.

Zoek je een stageplek?

Ben je gek op kleine kinderen en wil je ervaring opdoen in de kinderopvang met een stageplek? Bij Kinderopvang Liefjes kun je al werkend vakkennis opdoen. Je kunt een mailtje naar info@kinderopvangliefjes.nl sturen met welke opleiding je volgt en voor welke dagen je een stageplek zoekt. Dan kijken wij of er plek voor je is!