BSO Liefjes- De Sport BSO van Zoetermeer

Welkom bij de sport BSO van Zoetermeer.

Wij begrijpen dat het leven als werkende ouder een hectische achtbaan kan zijn, waarin je jonge atleten van de ene naar de andere activiteit moet manoeuvreren. Daarnaast moet er nog gekookt worden en schoonmaken, verzorgen en o ja, doen alsof je volledig opgaat in elk kinderverhaal, het is een ware uitdaging. En laten we slaap niet vergeten natuurlijk, want daarna begint de hele molen gewoon weer opnieuw.

Boksles BSO Oosterheem

Voor de kinderen die liever niet willen sporten maar hun creativiteit kwijt willen, bieden we ook inspirerende creatieve activiteiten aan! Onze begeleiders staan klaar om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun artistieke vaardigheden en het ontdekken van nieuwe passies.

Naschoolse opvang, Zoetermeer

Daarnaast beschikken we over een bibliotheek waar kinderen kunnen genieten van boeiende verhalen en een stille ruimte waar ze kunnen ontprikkelen indien dat nodig is. Hier kunnen ze zich terugtrekken voor wat rust en stilte, waardoor we een evenwichtige omgeving creëren die aansluit bij de behoeften van elk kind.

BSO, Oosterheem, Naschoolse opvang

Bij Sport BSO Liefjes willen we niet alleen een veilige en leuke plek zijn voor je kinderen, maar ook een bron van ondersteuning voor jou als ouder. Wij geloven namelijk dat een gezonde ouder zorgt voor een gezond kind. Hoe bereiken we dat? Met onze dagelijkse sportlessen in de BSO! Een uur lang beweging waar elk kind van kan genieten.

BSo, Sport, Oosterheem, Seghwaard

Hier kunnen jouw kinderen kiezen uit verschillende sporten, zoals voetbal, atletiek, hockey, dansen, basketbal, turnen, en meer! Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat de kinderen niet alleen deel uitmaken van een sport, maar er ook daadwerkelijk beter in worden. Dit draagt niet alleen bij aan hun fysieke gezondheid, maar ook aan hun zelfvertrouwen.

Door Sport BSO Liefjes te kiezen, combineer je efficiënt sport en buitenschoolse opvang, waardoor jij als ouder wat extra ademruimte krijgt. Laat je kinderen genieten van sport, spel en groei, terwijl jij wat welverdiende tijd voor jezelf hebt. Sport BSO Liefjes – waar de race tegen de klok een sportieve wending krijgt!