BSO Liefjes Vaillantplein – Schilderswijk

Buitenschoolse Opvang (BSO) Vaillantplein voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kinderopvang Liefjes verzorgt BSO voor kinderen van Openbare Basisschool (OBS) de Voorsprong. Uw kind wordt door Kinderopvang Liefjes te voet van school gehaald. De BSO Vaillantplein van Kinderopvang Liefjes bevindt zich op de eerste etage van de Voorsprong, aan de kant van het Vaillantplein. Aangekomen bij de BSO kan uw kind wat eten, vertellen over de dag en daarna lekker buiten spelen met andere kinderen en bijkomen van de schooldag.

Schoolgaande kinderen

De BSO van Kinderopvang Liefjes bevindt zich op de eerste etage van Openbare Basisschool (OBS) de Voorsprong. De ingang van de BSO bevindt zich aan het Vaillantplein met z’n mooie fontein.

De BSO biedt schoolgaande kinderen huiselijkheid, geborgenheid en ruimte om te ontspannen na een drukke schooldag. De kinderen worden te voet van school gehaald. Hierna wordt er gezamenlijk een hapje gegeten en gedronken en wordt de schooldag besproken.

De BSO maakt gebruik van het handenarbeid lokaal en het computer lokaal van de school. Er is ruimte om bijvoorbeeld spelletjes te doen, te knutselen, te relaxen met een boekje of lekker buiten te spelen op het mooie speelplein van de school.

Tijdens schoolvakanties worden de kinderen hele dagen opgevangen en wordt er een speciaal vakantieprogramma aangeboden afgestemd op de kinderen. Voorbeelden hiervan zijn het doen van oud-Hollandse spelletjes, het organiseren van een mini-disco, schminken, naar een speelparadijs, een uitje naar het strand of lekker ravotten in het park.

Vakantieplanningen 2023