Kinderopvang Liefjes Rozenburgstraat

Kinderopvang Liefjes Rozenburgstraat biedt kleinschalige dagopvang, buitenschoolse- en voorschoolse opvang aan. De Rozenburgstraat is gelegen in de gezellige Haagse Schilderswijk. De locatie is omringd door woonhuizen waardoor het een huiselijke sfeer uitstraalt. Als extra speelplek is er een grote benedenruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en klauteren.

De openingstijden van locatie Rozenburgstraat zijn vijf dagen per week van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Liefjes Rozenburgstraat

Dagopvang

Liefdevolle dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is een verticale groep met baby’s en peuters.

Rozenburgstraat BSO

Buitenschoolse opvang

Liefdevolle opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind wordt door Kinderopvang Liefjes van school gehaald. Afhankelijk van de afstand van de school zal dit lopend of met de auto zijn. Aangekomen bij de opvang kan uw kind wat eten, vertellen over de dag en daarna lekker spelen met andere kinderen en bijkomen van de schooldag.

Informatie over Liefjes Rozenburgstraat

Tarieven

Inschrijven

Rondleiding

Informatie over Liefjes

Kinderopvang Liefjes Rozenburgstraat biedt kleinschalige dagopvang,  buitenschoolse- en voorschoolse opvang aan. De Rozenburgstraat is gelegen in de gezellige Haagse Schilderswijk. De locatie is omringd door woonhuizen waardoor het een huiselijke sfeer uitstraalt. Als extra speelplek is er een grote benedenruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en klauteren.