Kinderopvang Liefjes Polanenhof: Uw Beste Keuze in Den Haag

Kinderopvang Liefjes Polanenhof in Den Haag biedt kleinschalige, liefdevolle dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) voor uw kinderen.

Liefjes Polanenhof

Dagopvang

Liefdevolle dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is een babygroep (0-1,5 jaar) en een peutergroep (1,5-4 jaar).

Rozenburgstraat BSO

Buitenschoolse opvang

Liefdevolle opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind wordt door Kinderopvang Liefjes van school gehaald. Afhankelijk van de afstand van de school zal dit lopend of met de auto zijn. Aangekomen bij de opvang kan uw kind wat eten, vertellen over de dag en daarna lekker spelen met andere kinderen en bijkomen van de schooldag.

Informatie over Liefjes Polanenhof

Tarieven

Inschrijven

Polanenhof Rondleiding

Rondleiding

Dagopvang in Den Haag bij Kinderopvang Liefjes

Onze dagopvang is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Met aparte groepen voor baby’s (0-1,5/2 jaar) en peuters (1,5-4 jaar), zorgen we voor een veilige en leuke omgeving die is afgestemd op de ontwikkelingsfase van uw kind.

 

Uw Kinderdagverblijf in Den Haag: Liefjes Polanenhof

Liefjes Polanenhof is meer dan een kinderdagverblijf. We zijn een thuis weg van huis, waar uw kind zichzelf kan zijn, plezier kan hebben vriendjes kan maken en spelenderwijs kan leren en groeien.

kinderen maken eten

Buitenschoolse Opvang (BSO) in Den Haag: Liefjes Polanenhof

Na schooltijd bieden we een liefdevolle kleinschalige opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind kan rustig bijkomen van de schooldag, z’n verhaal delen, eten en spelen met andere kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving.

 

Ontdek Onze Baby- en Peutergroep in Den Haag

Op locatie Polanenhof hebben we speciale groepen voor baby’s en peuters. Elk met een eigen, zorgvuldig ontworpen ruimte die afgestemd is op de behoeften en ontwikkelingsfase van uw kind.

Informatie over liefjes

Verschillende Kinderopvang Vestigingen in Den Haag

Kinderopvang Liefjes heeft meerdere vestigingen in Den Haag, inclusief Polanenhof. Elk van onze locaties is uniek, maar ze delen allemaal dezelfde toewijding aan het leveren van hoogwaardige, liefdevolle kinderopvang.

Ontdek waarom Kinderopvang Liefjes Polanenhof de juiste keuze is voor uw gezin. Plan een rondleiding om onze opvang te zien en meer te leren over hoe we werken en wie we zijn. Wij kijken uit naar uw bezoek!