De Visie 

Het uitgangspunt van Kinderopvang Liefjes is het kind. Wij streven naar het bieden van een warme, zorgzame, veilige omgeving waar ieder kind zich thuis zal voelen en de kans krijgt zich spelenderwijs te ontwikkelen. Kortom, een plek waar u uw kind met een gerust hart wilt achter laten om te gaan werken, of naar school te gaan.

Ook  hechten wij veel waarde aan een goede communicatie met u als ouder. Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van uw kind en het verloop van de opvang. Wij hopen dat u dit net zo belangrijk vindt als wij en ons ook goed informeert over hoe het met uw kind gaat. Zodat wij ons werk daaraan kunnen aanpassen. In het pedagogische beleidsplan kunt u hier meer over lezen.

Daarnaast is gezonde voeding voor ons ook een belangrijk speerpunt, met gezond eten is variatie en regelmaat erg belangrijk, daarom hebben wij een voedingsschema om op gezette tijden te eten en goed te kunnen variëren. Jong geleerd is oud gedaan, en dat geldt zeker ook voor een gezonde leefstijl. Wanneer je werkt in de kinderopvang bestaat een groot deel van je baan uit het aanleren van gezonde gewoontes, dus bij ons zoveel mogelijk biologisch, suikervrij en vrij van alle ongezonde toevoegingen, als E-nummers etc.. Lees hier meer over in ons voedingsplan.

Wij vinden bovendien dat kwalitatief goede kinderopvang voor iedereen betaalbaar moet zijn. Door bezuinigingen vanuit de overheid wordt de kinderopvang voor steeds minder mensen betaalbaar. Veel mensen kunnen het niet opbrengen hun kind te laten opvangen op een kinderdagverblijf waar zij voor de hele dag moeten betalen, terwijl zij een parttime baan hebben. Kinderopvang Liefjes biedt met het concept “kinderopvang op maat” juist ook kansen voor deze ouders. U kunt in uw contract namelijk zelf bepalen hoeveel uren kinderopvang u afneemt! Heeft u hier nog vragen over neem dan gerust contact met ons op.

 Kinderopvang Liefjes
              Rozenburgstraat 7
              2512 SM, Den Haag
Tel: 070 - 201 33 27

              Polanenhof 23
              2548 MA, Den Haag
Tel: 070 - 761 95 64

 070 201 3327 (Rozenburgstraat)

               070 761 9564 (Polanenhof)