BSO Wateringse veld– Kinderopvang liefjes

Buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind wordt door Kinderopvang Liefjes van school gehaald. Afhankelijk van de afstand van de school zal dit lopend of met de auto zijn. Aangekomen bij de opvang kan uw kind wat eten, vertellen over de dag en daarna lekker spelen met andere kinderen en bijkomen van de schooldag.

Schoolgaande kinderen

De buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderopvang Liefjes biedt schoolgaande kinderen huiselijkheid, geborgenheid en ruimte om te ontspannen na een drukke schooldag. De kinderen worden van school gehaald te voet of met de auto als de school zich iets verder weg bevindt. Hierna wordt er gezamenlijk een hapje gegeten en gedronken en wordt de schooldag besproken. Dan is er ruimte om bijvoorbeeld spelletjes te doen, te knutselen, te relaxen met een boekje of lekker buiten te voetballen.

Tijdens schoolvakanties worden de kinderen hele dagen opgevangen en wordt er een speciaal vakantieprogramma aangeboden afgestemd op de kinderen. Voorbeelden hiervan zijn het doen van oud-Hollandse spelletjes, het organiseren van een mini-disco, schminken, naar een speelparadijs, een uitje naar het strand of lekker ravotten in het park.