Kinderopvang Liefjes Waterings veld

Kinderopvang Liefjes Wateringse veld biedt kleinschalige dagopvang, buitenschoolse- en voorschoolse opvang aan. Polanenhof ligt in de Haagse wijk Moerwijk en is een moderne, ruimtelijke locatie, gelegen op het terrein van WZH (WoonZorgCentra) met ruime parkeergelegenheid. Er is veel buitenruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Locatie Wateringse veld heeft een babygroep, peutergroep en buitenschoolse opvang groep.

De openingstijden van locatie Wateringse veld zijn vijf dagen per week van 7.15 uur tot 18.15 uur.

Liefjes Waterings veld

Dagopvang

Liefdevolle dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is een babygroep (0-1,5 jaar) en een peutergroep (1,5-4 jaar).

Voorschoolse opvang

Liefdevolle opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind wordt in de vroege ochtend opgevangen en daarna op tijd naar school gebracht door Kinderopvang Liefjes. Afhankelijk van de afstand van de school zal dit lopend of met de auto zijn.

Rozenburgstraat BSO

Buitenschoolse opvang

Liefdevolle opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind wordt door Kinderopvang Liefjes van school gehaald. Afhankelijk van de afstand van de school zal dit lopend of met de auto zijn. Aangekomen bij de opvang kan uw kind wat eten, vertellen over de dag en daarna lekker spelen met andere kinderen en bijkomen van de schooldag.

Informatie over Liefjes Waterings veld

Tarieven

Inschrijven

Polanenhof Rondleiding

Rondleiding

Informatie over Liefjes

Kinderopvang Liefjes is een liefdevolle en kleinschalige opvang waar een kind zichzelf kan zijn, plezier heeft en zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Er is veel aandacht voor het kind en een fijn contact met de ouders. Een plek waar ouders hun kind met een gerust hart kunnen brengen.
Informatie over liefjes