Ouders

Wij willen het ouders graag zo gemakkelijk mogelijk maken om een drukke baan/opleiding en een gezin te combineren. Kinderopvang Liefjes wilt er voor het hele gezin zijn! Dit doen we met verschillende services zoals gratis vervoersservice van school naar de opvang voor buitenschoolse opvang en ontbijt voor de vroege vogels.

Ook zijn wij er voor de opvoedondersteuning voor de ouders. Een van de redenen waarom wij zoveel waarde hechten aan een goede overdracht is dat je als ouder alle gelegenheid krijgt om te vertellen wat er thuis leeft en speelt. U kunt eventueel vragen stellen hoe wij vanuit onze professionele blik hiernaar kijken en hoe wij op de opvang met bepaalde situaties omgaan.

Daarnaast zijn er elk jaar ouderavonden en oudergesprekken en meer informele gelegenheden om bij te praten, zoals thema-avonden en (zomer)feesten. We spreken elkaar natuurlijk ook tijdens het halen en brengen. Mocht u eventueel vragen of hulp nodig hebben voor bij de administratie dan maken wij altijd tijd voor u vrij. Neem gerust contact met ons op.

Wij staan voor…

   Kwaliteit

We werken met thema's en ontwikkelingsgerichte activiteiten, maar streven vooral naar veel aandacht voor de kinderen en de afstemming op dat wat zij nodig hebben

   Een persoonlijke benadering

We houden ouders graag goed op de hoogte over het welbevinden van hun kind(eren) en hopen dat ouders dit ook naar ons goed doen, zodat hun kind een zo prettig mogelijke tijd heeft bij het Kinderopvang Liefjes.

   Flexibel & Voordelig

Wij bieden kinderopvang op maat! Dit betekent dat u uw contract kunt afstemmen op de dagdelen waarop u echt kinderopvang nodig heeft.

 Kinderopvang Liefjes
              Rozenburgstraat 7
              2512 SM, Den Haag
Tel: 070 - 201 33 27

              Polanenhof 23
              2548 MA, Den Haag
Tel: 070 - 761 95 64

 070 201 3327 (Rozenburgstraat)

               070 761 9564 (Polanenhof)