Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Liefjes biedt buitenschoolse opvang aan voor maximaal 10 kinderen tegelijk. Wij willen de kinderen graag huiselijkheid en geborgenheid bieden. We vinden het belangrijk dat een kind zich na schooltijd bij ons thuis kan voelen. In de groepsruimte op de begane grond is een huishoek, waar de kinderen spelletjes kunnen doen en boekjes kunnen lezen. In de benedenruimte is ook een tafel waar zij kunnen aanschuiven om te eten en drinken. Ze kunnen hier ook tafelvoetballen en schilderen op de grote borden aan de muur. Maar vooral willen we hen de ruimte geven om te ontspannen na een dag
werken op school.

Wij hebben voor de kinderen 2 tablets en educatieve spellen recent aangeschaft zodat zij spellen kunnen doen die hen weer verder stimuleren op een leuke en speelse manier.

Voor onze buitenschoolse opvang gaan we nu nog regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek Ze kunnen daar o.a. leuke educatieve boekjes lezen of het internet op gaan. Natuurlijk zullen wij rekening mee houden wat de kinderen kunnen en mogen zien op het internet.

In de vakanties bieden we een apart vakantieprogramma aan, zoals sportactiviteiten, of een dagje naar het strand.
Afhankelijk van wat er allemaal te doen is in de seizoensperiode.

 Kinderopvang Liefjes
              Rozenburgstraat 7
              2512 SM, Den Haag
Tel: 070 - 201 33 27

              Polanenhof 23
              2548 MA, Den Haag
Tel: 070 - 761 95 64

 070 201 3327 (Rozenburgstraat)

               070 761 9564 (Polanenhof)