Wat is Kind Ontwikkeling?

Wat moet een kind kunnen op een bepaalde leeftijd en hoe weet ik of dit bij mijn kind goed gaat of beter of meer aandacht hiervoor nodig is?

De ontwikkeling van uw kind hangt niet alleen af van de opvoeding en verzorging die u als ouders geeft, maar ook van de wereld om het kind heen. Wij zorgen voor dé ideale omgeving om in op te groeien voor uw kind. Een veilige plek, die voelt als thuis. Een plek waar vertrouwen en respect ervoor zorgen dat uw kind zich in alle rust kan ontplooien, onder begeleiding van de beste medewerkers, zie ons team. Kinderopvang Liefjes is meer dan een goed gevoel alleen. Wij zorgt voor een goede start voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind!

Hoe doen we kind en ontwikkeling?
Op het kinderdagverblijf houden wij de ontwikkeling van alle kinderen bij en stemmen hierop onze activiteiten af. Belangrijk is dat er veel aandacht voor uw kind is, en mede door de kleinschalige opzet van onze opvang is dit bij ons goed verzorgd. Veel aandacht voor het kind kan bijdragen aan betere ontwikkeling van de brein en hierdoor worden alle andere zintuigen als emotionele en lichamelijke ontwikkeling ook beter gestimuleerd.

Op onze BSO gaan we verder. Wij maken voor het kinderdagverblijf gebruik van wisselende thema’s waaraan activiteiten worden
gekoppeld maar gaan we ook verder met het thema van de dagopvang. De dreumes en peuters maken vanaf ongeveer twee jaar
kennis met onze thema’s en kinderen vanaf een jaar of vier gaan ontdekken waar ze graag mee spelen. Daarom werken we op
de BSO nog steeds met de thema’s maar laten de activiteiten mede bepalen door de kinderen hun eigen behoeftes en interesses.

 Kinderopvang Liefjes
              Rozenburgstraat 7
              2512 SM, Den Haag
Tel: 070 - 201 33 27

              Polanenhof 23
              2548 MA, Den Haag
Tel: 070 - 761 95 64

 070 201 3327 (Rozenburgstraat)

               070 761 9564 (Polanenhof)