Wie zijn wij? 

Kinderopvang Liefjes is een betrouwbare kleinschalige kinderopvang voor zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Vanuit onze vestigingen in Den Haag aan de Rozenburgstraat en de Polanenhof geven wij kinderen een leuke en leerzame tijd wat hun verder helpt in de groei naar een groot mens. Kinderopvang Liefjes is professioneel en geeft een warm welkom gevoel aan de ouder en het kind.

Onze opvang is net als een huiskamer, klein, overzichtelijk en warm. Met speciale ruimte voor de allerkleinsten om in een veilige omgeving te spelen en voor de grote kinderen om in verschillende hoeken hun fantasie te kunnen beleven. Door het aanbieden van verschillende materialen worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Zoals bijvoorbeeld dagelijks bij de verschillende activiteiten leuke liedjes met ze te zingen onthouden ze wat ze doen. Op deze manier leren ze nieuwe woorden en om met ritme te leven.

Ons team van pedagogisch medewerkers kent verschillende kwaliteiten en achtergronden samen vormen wij een evenwichtig team dat zorgt voor goede en leerzame opvang voor alle kinderen.

 Kinderopvang Liefjes
              Rozenburgstraat 7
              2512 SM, Den Haag
Tel: 070 - 201 33 27

              Polanenhof 23
              2548 MA, Den Haag
Tel: 070 - 761 95 64

 070 201 3327 (Rozenburgstraat)

               070 761 9564 (Polanenhof)